Vergi ve Güncel Haber Portalı

2017 yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları Büyük İkramiye Ne Kadar? Sahte Bilet Nasıl Anlaşılır?

18.12.2016
144
2017 yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları Büyük İkramiye Ne Kadar? Sahte Bilet Nasıl Anlaşılır?

2017 Yılbaşı çekilişi nereye çıktı2017 Yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları. 2017 Milli Piyango yılbaşı gecesi verilecek büyük ikramiye miktarı ve dağıtılacak tüm miktarlar belli oldu. Sahte bilet ile gerçek bilet nasıl ayırt edilir. 31 Aralık 2016 tarihinde çekilecek büyük ikramiyede bilet alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?  Büyük ikramiye, bilet fiyatlar, bu yıl ki yılbaşı için toplam bilet sayısı, büyük ikramiye ve bunun haricinde kaç tane büyük ikramiye var. Miktarları ne kadar. Amorti, bu zamana kadar büyük ikramiye çıkan numaralar. 2017 Yılbaşı  büyük ikramiyeye dair tüm bilgiler Yazımızda.

Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi her yıl olduğu  milyonların zengin olma hayallerinin merkezinde olur.  Bu yazımızda hayallerinin kabusu olmaması için sahte bilet alınmaması için neler yapmamız gerekir.Bilet alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor.

2017 Yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları Biletinizi Sorgulama

2017 Milli piyango çekiliş sonuçları yayınlanır yayınlanmaz sitemizde bulabilirsiniz. Çekiliş sonuçları ve doğru bilgiler için sitemizi Takip edebilirsiniz.

2017 yılbaşı ikramiye hangi bilet çıktı2017 Yılbaşı Milli Piyango Büyük İkramiye Ne Kadar ?

2017 Yılbaşı Milli Piyango özel çekilişinde büyük ikramiye miktarı 60 milyon TL olarak karar verildi. Bu büyük ikramiyenin yanında  1 adet 10 milyon TL , 1 adet 5 milyon TL, 1 adet 2 milyonTL, 1 adet 1 milyon TL ve 1 adet de 500 bin TL ikramiye olarak verilecek.

Bilet fiyatları ne kadar ?

2017 yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları.  Milli Piyango İdaresince 2017  Yılbaşı özel çekilişi için  belirlenen bilet fiyatlarına göre . Tam bilet: 60 TL, yarım bilet: 30 TL, çeyrek bilet: 15 TL’den  satılacak.

2017 Yılbaşı Milli Piyango Özel Çekilişinde Ne Kadar İkramiye Dağıtılacak ?

2017 yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları.  2017 Yılbaşı Milli Piyango Özel Çekilişinde Toplam İkramiye sayısı iki milyon dokuz yüz elli bin iki yüz altmış dokuz. ikramiye dağıtılacak. dağıtılacak toplam ikramiye miktarı ise  üç yüz kırk sekiz milyon yüz seksen TL ‘dir.

2017 yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları

 

Amorti Miktarı ne Kadar Olacak?

2017 yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları.  2017  Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde  amorti miktarı 60 TL olup biletin çeyrek, tam, yarım olmasına göre alacağınız miktar değişecek.  Hayallerini 60 milyon TL  ile renklendirenler şayet kıl payı ile kaçırırlarsa, idare 60 bin TL teselli ikramiyesi alacak.

En Şanslı Rakamlar Hangisi ?

Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişlerinde ki  İstatistiklere göre bu zamana kadar çıkan rakamlar bu şekildedir.  3, 5, 6, 7, 1, 2 ve 9

Sahte Bilet ile Gerçek Bilet Nasıl Ayırt Edilir ?

  • Bilet alırken ilk olarak filigrama dikkat ediniz.  Bilette filigram bulunuyor. Bilet ışığa tutulunca milli piyango(MPİ) amblemi gözüküyor ise bilet gerçektir.  Bilette filigram yoksa, sahtedir.
  • Milli piyango biletinin her tarafına homojen  olarak dağılmış ve sadece mor ışık (ultraviyole) altında görülebilen uzunluğu en  az 3 mm olan parlak ve kesin çizgiler şeklinde mavi ve sarı renkli  görünmez elyaf da bulunur. Yok  ise bilet sahtedir.

2017 yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları. YAYINLANINCA SİTEMİZDE BULACAKSINIZ.

GSS Gelir Testi Yaptırmayanlar Tapu İşlemleri; Araç Alımı İşlemleri Yapamayacak  Konulu Yazımız için Tıklayınız

Bireysel Emeklilik Maaştan Ne Kadar Kesilecek? Başlıklı Yazımıza Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Zorunlu Bireysel Emeklilikle İlgili Geniş Bilgİ Başlıklı Yazımıza ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2017 Zorunlu Bireysel Emeklilik Uygulaması Nasıl Olacak Tüm Ayrıntılar Ulaşmak İçin Tıklayınız.


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
Vergi ile ilgili tüm bilgileri, platformumuzda bulabilirsiniz.