Vergi ve Güncel Haber Portalı

2017 Yılında Eğitim Öğretim ödeneği Miktarı Ne Kadar Kimler Alacak Hesaplara Ne Zaman Yatacak ?

07.07.2017
210
2017 Yılında Eğitim Öğretim ödeneği Miktarı Ne Kadar Kimler Alacak Hesaplara Ne Zaman Yatacak ?

2017  Yılında Eğitim Öğretim Ödeneği Ne zaman Ödenecek Eğitim Öğretim ödeneğinin miktarı ne kadar. Kimler kırtasiye ödeneği alacak. Hesaplara ne zaman geçecek sorularının cevabı yazımızda bulabilirsiniz.

2017 Yılında Eğitim Öğretim Ödeneğini Kimler Alabilir ?

2017 Yılında Eğitim Öğretim ödeneği Miktarı Ne Kadar Kimler Alacak Hesaplara Ne Zaman Yatacak ? Eğitim Öğretim ödeneği diğer adıyla kırtasiye parası 657 Sayılı Kanunun ek 32. maddesine göre ödenmektedir. İlgili maddede kırtasiye yardımından kimler yararlanacağı sayılmıştır. ilgili maddeye göre; Eğitim ve öğretim Hizmetleri Sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup; fiilen öğretmenlik yapanlara (ilköğretim ve okul müdürleri ile yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları dahil (…) her öğretim yılında bir defaya mahsus olmak üzere ve öğretim yılının başladığı ay içinde Milli Eğitim Bakanı tarafından belirlenecek tarihte Bakanlar Kurulunca belirlenecek miktarda, öğretim yılına hazırlık ödeneği ödenir. şeklinde olup yararlanacakları tek tek saymıştır.

2017 Yılı Eğitim Öğretim Ödeneğinin Miktarı Ne Kadar Olacak ?

2017 Yılında Eğitim Öğretim ödeneği Miktarı Ne Kadar Kimler Alacak Hesaplara Ne Zaman Yatacak ?  2017 Yılında öğretmenlere, Eğitim Öğretim ödeneği olarak ne kadar ödeneceği 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan, 25 Ağustos 2015 yılında hükümet ile sendikalar tarafından imzalanan.  3. Dönem toplu sözleşmenin Eğitim öğretim ve bilim hizmet koluna ilişkin sözleşme bölümünün. 12. Maddesinde belirlenmiştir.  İlgili maddeye göre 2017 yılı için öğretmenlere kırtasiye ödeneği olarak 1050 Lira ödenecektir.

2017 Temmuz Araç Bandrollerini Hangi Banka Kaç Taksit Yapıyor ?

2017 Yılı Eğitim Öğretim Ödeneği Hesaplara Ne Zaman Geçecek?

2017 Yılında Eğitim Öğretim ödeneği Miktarı Ne Kadar Kimler Alacak Hesaplara Ne Zaman Yatacak ? 657 Sayılı devlet Memurları Kanunun ek 32. maddesinde  ” her öğretim yılında bir defaya mahsus olmak üzere ve öğretim yılının başladığı ay içinde Milli Eğitim Bakanı tarafından belirlenecek tarihte Bakanlar Kurulunca belirlenecek miktarda, öğretim yılına hazırlık ödeneği ödenir.” ibaresi bulunmaktadır. Bu ibareye göre Eğitim öğretim ödeneği okulların açıldığı ayda. Bakanlığın okulların açıldığı ay içinde belirleyeceği bir tarihte ödeneceği belirlenmiştir. Buna göre okullar Eylül ayında açıldığından ve Bundan önceki yıllarada bakanlığın ödeme yaptığı güne bakılınca Eylül ayının ilk veya ikinci haftası. Kırtasiye yardımı hesaplara yatacaktır.

Milletvekilleri Ne Kadar Maaş Alıyor?Yeni Maaşları Ne Kadar Oldu?

Eğitim Öğretim Ödeneğinden Vergi veya Başka Bir Kesinti Yapılır mı ?

2017 Yılında Eğitim Öğretim ödeneği Miktarı Ne Kadar Kimler Alacak Hesaplara Ne Zaman Yatacak ?  657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun Ek 32 Maddesinde eğitim öğretim ödeneği diğer adıyla kırtasiye ödeneğinden damga vergisi hariç her ne ad ile olursa olsun kesinti yapılamaz. Haciz konulamayacağını belirtmiştir. 2017 Eylül ayında eğitim öğretim ödeneğinden damga vergisi hariç herhangi bir kesinti yapılmayacaktır.

Radar Cezası Ne Kadar? Radarda Hız Sınırı Nedir?

Trafik Para Cezalarında Erken Ödeme İndirimi Olur Mu?Süre Ne Zaman Başlar?

 

 

 

 

 


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Vergi ile ilgili tüm bilgileri, platformumuzda bulabilirsiniz.