Vergi ve Güncel Haber Portalı

2017 KOSGEB 50 Bin TL Faizsiz Kredi Başvuruları Başladı Mı?

30.01.2017
182
2017 KOSGEB 50 Bin TL Faizsiz Kredi Başvuruları Başladı Mı?

kosgeb faizsiz kredi başvuruları başladı mı? 2016 yılında yoğun ilgiyle karşılanan KOSGEB faizsiz 50 Bin TL kredi için başvuru yapıp yararlananlar kredilerini aldılar.Bu kredi onlar için adeta can simidi olmuş durumda.Bu krediden yaklaşık 250 bin kişi başvurdu ve sadece 15 bin kişi yararlandı.Hal böyle olunca şartları yerine getiren bir çok kişi kredi alamadan yılı bitirdi.Bu yoğunluğu gören devlet, 2017 yılı için yeniden böyle bir uygulama yapılacağını söylemişti.Peki 2017 yılı için  başvurular başladı mı?Detayları yazımızda bulabilirsiniz.

KOSGEB Kredisi Almak İçin Ana Şart Nedir?

kosgeb faizsiz kredi başvuruları başladı mı? 2017 yılında verilecek olan 50 bin TL faizsiz kredi desteğinden yararlanmak için KOSGEB veri tabanına kayıt işleminin gerçekleşmesi gerekmektedir.Bu kayıt işleminde veriler eksiksiz ve tam olarak girilmelidir. Yarım veya yanlış bilgiler girilmesi durumunda  KOSGEB desteklerinden yararlanmanın mümkün olmayacak.Diğer şartları yerine getirmiş olsanız dahi bu ana şartı yerine getirmediğiniz sürece başvurudan yararlanmanız mümkün olmayacaktır.

KOSGEB Veri Tabanına Nasıl Kayıt Olunur?

kosgeb faizsiz kredi başvuruları başladı mı? Öncelikle www.kosgeb.gov.tr adresine girilip buradan  KOBİ Giriş bölümüne tıklanır. Bu işlemin yapılması için KOSGEB DESTEK adresine giriş yapılması şart olarak gerekecektir.

Daha sonra ise,

işletme adı,

-işletme statüsü (limited mi anonim mi gibi),

-vergi dairesi,

– vergi numarası,

-yetkili kişinin adı,

-SSK İşyeri Sicil No ya da Bağ-Kur No,

– işletmenin kuruluş yılı,

– işletmenin bulunduğu şehir,

-bağlı bulunan meslek kuruluşu,

-faaliyet kodu,

-NACE üst kodu,

-NACE ikili kodu,

– işletme bilgileri gibi alanları eksiksiz şekilde doldurulmalıdır.Bunları doldurduktan sonra ise son aşama olan ,  KOBİ Beyannamesi işlemini yaparak işlemi tamamlamak gerekmektedir.

Başvurular Başladı Mı?

kosgeb faizsiz kredi başvuruları başladı mı? Kobilere yani esnafa verilecek olan , 2017 yılı 50 bin lira sıfır faizli KOSGEB kredisi için henüz başvurular başlamadı.Başvuruların en kısa zamanda başlanacağını söyleyebiliriz. Başvurular başladıktan sonra konuyla ilgili gelişmelere yine sitemiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

50 Bin TL Faizsiz Kredi Veren Bankalar Hangileridir?

kosgeb faizsiz kredi başvuruları başladı mı? Kredileri vermeye yetkili  bankalar bellidir.Bu bankalar, 3’ü devlet bankası 6’sı özel bankalar olmak üzere toplam 9 bankadır.Peki bu bankalar hangileridir?

Vakıflar bankası,

-Halkbankası,

-KGF,

-Denizbank,

-Yapıkredi bankası,

-İşbankası,

-Akbank,

-QNB Finansbank ,

– Garanti bankası.

KOSGEB Faizsiz 50 Bin TL krediye başvuru yapmak için tıklayınız

Kosgeb Veri Tabanına Nasıl Kayıt Olunur? Resimli Anlatım yazımız için tıklayınız.

Kosgeb Ödemeleri Başladı Mı? Kosgeb Sonuçları Sorgulama yazımız için tıklayınız.

2017 Esnafa Faizsiz Kredi Elli Bin Herkese Verilecek mi ?yazımız için tıklayınız.

 


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. ATİLLA dedi ki:

    S.A EMRE BEY MANTAR YETİŞTİRİCİLİGİ İÇİN DEVLET DESTEGİ VARMI

    1. Emre ÇELİK dedi ki:

      Mantar yetiştiriciliğiyle ilgili destekler bulunuyor ancak KOSGEB resmi internet sitesinden daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Vergi ile ilgili tüm bilgileri, platformumuzda bulabilirsiniz.