Vergi ve Güncel Haber Portalı

En İyi Yazar Kasa POS Markaları ve Modelleri 2020

07.03.2020
120
En İyi Yazar Kasa POS Markaları ve Modelleri 2020

Bu makalemizde sizlere elimizden geldiğince en iyi yazar kasa pos markaları ve modelleri 2020 seçenekleri üzerinde bilgiler sunacağız. Web sitemizde kurumsal anlamda vergi uygulamaları ya da şirketleşme prosedürlerine yönelik olarak en iyi seçenekleri sunma yoluna gidiyoruz. Türkiye genelinde birkaç senelik dilim içerisinde devlet, pos sistemleri konusunda da somut adımlar atarak merak edilen birçok konuya eğilim gösterdi. Bir önceki makalemizde de yazar kasa POS nedir, ne işe yarar ve zorunlu mu sorularına makalemizde yanıt vermiştik. Zorunlu olması nedeni ile günümüzde artık yazar kasa POS cihazı markaları ve modelleri ciddi anlamda önemli bir hale geldi. Bu anlamda araştırma yapanlar için birkaç marka ve model önerisinde bulunacağız.

Yazar Kasa POS Cihazlarında Marka ve Modelin Önemi

Yazar kasa POS cihazları, arka planında yine bilgisayar sistemi çalışan ve akıllı telefonlar gibi işlevselliğe sahip cihazlardır. Bu cihazların en önemli özelliklerinden birisi de tüm satışları mali yönetim sistemine otomatik olarak iletmesidir.

Devlet, firmaların satışlarını yazar kasa POS cihazları sayesinde otomatik olarak denetime tabii tutar. Hal böyle olunca da aslında şirketler için de çok büyük kolaylık anlamına geldiğini net bir şekilde söyleme şansına sahibiz. Netice itibari ile bu cihazların özellikle büyük markalı firmalarda çok ciddi anlamda önem arz ettiğini biliyoruz. Bu teknolojik cihazlar sayesinde artık yasa kasa pos cihazlarına ait zorunluluk tamamen ortadan kalktı. Tek bir cihaz ile hem kredi kartından satış yapabiliyor, hem de yazar kasa sistemlerinin yapabildiği fiş kesme işlemlerini de sorunsuz bir şekilde yapabilme imkanına sahip olacaksınız. En iyi ve en kaliteli yazar kasa pos markaları ve modelleri ile alakalı önerilerimiz aşağıdaki gibi sıralanacaktır.

İngenico İWE 280

Öncelikle temassız kart okuyucu özelliği sayesinde temassız ödeme alabildiğiniz teknolojik bir cihazdır. Taşınabilir yazar kasa pos cihazları içerisinde en güvenilir seçeneklerden birisi olarak dikkatleri üzerine çeker. Tek şarj ile 500 işlem ömrüne sahip olduğundan dolayı ayrıca kendisini gösteren bir cihaz modeli olarak da adından söz ettiriyor. Çift SİM kartı destekleyen bir pos cihazı olduğundan dolayı ayrıca daha kaliteli bir seçenek olarak dikkatleri çekiyor. Ağırlığı düşüktür ve bu nedenle taşınabilir pos cihazları içerisinde en iyisidir.

İngenico İWE 280

İngenico İDE 280

İngenico markasının bir diğer kaliteli yazar kasa pos cihazlarından bir yenisi daha. Bu yazar kasa pos modelimiz taşınabilir değil, masa cihazıdır. Kaliteli tasarımı ve özel tuş kombinasyonları, dokunmatik ekran teknolojisi gibi seçenekleri ile sınıfının en iyi ürünlerinden birisidir. Temassız, nakit ödeme gibi tüm işlemleri sorunsuz bir şekilde yaparsınız. Ethernet kartı sayesinde her türlü GPRS iletişim ve veri aktarım sistemini destekler. 15 yıl mali hafıza kapasitesi olması nedeni ile sınıfının en dayanıklı ve kaliteli ürünlerinden birisidir.

İngenico İDE 280

Beko Yazar Kasa 220 TR

Beko markasının sunduğu kalite güvencesi ile en kaliteli taşınabilir yazar kasa pos cihazlarından birisidir. Ürün ile GSM kartı beraber verilir ve garanti süresince aylık aidat alınmaz. Temassız kart okuyucu özelliğine sahiptir. 600 adete kadar mali mühür yetkisine sahip bir cihazdır. Sektörlere özel olarak hazırlanan yazılımlara tam olarak uyumludur.

Beko Yazar Kasa 220 TR

PICO ITP 360

Özellikle gıda ya da büyük kapsamlı marketlerde kullanılmakta olan son derece büyük ekranlı ve dokunmatik teknolojisine sahip gelişmiş bir sistemdir. Özel olarak geliştirilmiş olan dokunmatik ekranı sizler için işi pratik hale getirir. Aynı zamanda ödeme modelleri olarak Nakit, Kredi Kartı, Kupon,  Fatura, Yemek Çeki, E-Arşiv ve E-Fatura başlıklarını kullanabilirsiniz. Digi Pico Yeni Nesil Yazar Kasa ön ofis yazılımlarının güncellemelerine İnternet aracılığı ile uzaktan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.Kasa Manager Programı ile bütün satış ve tahsilat işlemlerinizi, personel performansını daha etkin bir şekilde yönetebilirsiniz.

PICO ITP 360


BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Vergi ile ilgili tüm bilgileri, platformumuzda bulabilirsiniz.